CV-ketel & verwarmingsmonteur Bussum

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7604!

Vertoont uw CV-ketel een storing en bent u met spoed op zoek naar een ervaren verwarmingsmonteur uit Bussum die het probleem kan verhelpen? Dan bent u bij Olden & Ordkamp op de juiste plek terecht gekomen. Onze medewerkers hebben allen jarenlange ervaring met de installatie, reparatie en het onderhoud van vele soorten verwarmingsketels en helpen u graag verder. Vul het contactformulier in voor een prijsindicatie of meer informatie over onze CV-service.

Verwarmingsmonteur Bussum

Olden & Ordkamp Installatietechniek

Bij Olden & Ordkamp Installatietechniek in Bussum richten we ons op diverse aspecten binnen de bouw, met een specialisatie in verwarming, lekkage en dakwerken. Wij werken daarom diverse specialisten in de genoemde vakgebieden. Daarbij eisen we dat elke medewerker volledig gediplomeerd is in zijn expertise en een ruime ervaring heeft met zowel installatie als reparatie en onderhoud. Wij garanderen dan ook dat u bij problemen met de CV-ketel snel en vakkundig zult worden geholpen. Elke verwarmingsmonteur kan u bovendien van meer informatie voorzien over de mogelijkheden van een onderhoudscontract, of u helpen met praktische tips voor het ontluchten en bijvullen van de verwarmingsketel. Uw wensen staan bij ons voorop.

24 uurs CV-service: 088 444 7604

Wanneer uw CV-ketel een storing vertoont, dan begrijpen wij dat u zo snel mogelijk in contact wilt komen met een verwarmingsmonteur uit Bussum. Daarom hebben wij een 24uurs CV-service in het leven geroepen. Dit betekent dat u ongeacht het tijdstip of de dag altijd bellen kunt met een verwarmingsmonteur via 088 444 7604. Deze kan indien nodig binnen het half uur bij u zijn om de verwarmingsketel te repareren en te zorgen dat u snel weer van een optimale verwarming kunt genieten. Onze CV-service is er speciaal voor u, aarzel daarom niet om te bellen met 088 444 7604 voor hulp in Bussum!

De voordelen van een HR-ketel

Bent u op zoek naar een verwarmingsketel met een hoog rendement en een lange levensduur? Dan is een HR verwarmingsketel een goede keuze voor u. Een HR installatie heeft gemiddeld 11-20 procent meer rendement dan een standaard CV-ketel. Dit komt doordat de HR verwarmingsketel de vrijgekomen restwarmte weer omzet naar nieuwe hitte. Dit betekent dat er weinig water en warmte verloren gaat. De kosten voor een HR verwarming zijn relatief hoog, op de lange termijn kunt u deze echter gemakkelijk terugverdienen. Hebt u vragen over de mogelijkheden? Onze verwarmingsmonteur uit Bussum helpt u graag aan meer informatie.

Contact via 088 444 7604

Reparatie

CV-ketel Bussum

Het kan voorkomen dat wanneer uw CV-ketel een storing vertoont, dit niet op te lossen is met het bijvullen of ontluchten van het systeem. Laat in een dergelijk geval één van onze specialisten komen, die de benodigde reparatie afhandelt. Heeft het veel spoed? Bel onze 24-uurslijn!

Onderhoud

CV-ketel onderhoud Bussum

Het onderhoud van uw verwarming kunt u gedeeltelijk zelf uitvoeren. Het is echter aan te raden om periodiek het gehele systeem van een grote onderhoudscheck te laten voorzien. Via onze CV-service vraagt u deze check gemakkelijk en gratis aan. Wij hebben aantrekkelijke prijzen!

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract cv-ketel

Wilt u er zeker van zijn dat de CV-ketel de fabrieksgarantie behoudt, en niet onverwacht kuren vertoont? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een monteur uit Bussum. Met het onderhoudscontract is uw installatie altijd in optimale staat, met maximaal rendement.

Verwarmingsketel bijvullen

Het bijvullen van uw verwarming, is samen met het ontluchten van de radiatoren, één van de taken die u relatief eenvoudig zelf afhandelt. Vul de installatie bij met een vulslang en trechter tot ongeveer een waterdruk tussen de 1.5 en 2.0. Dit leidt tot de beste werking van het systeem.

Optimale bereikbaarheid, dag en nacht!

Woont u in Bussum en wilt u direct in contact komen met een vakman? Via 088 444 7604 zijn wij dag en nacht bereikbaar! Stelt u uw vragen liever schriftelijk? Vul dan het contactformulier in en wij komen snel bij u terug met een antwoord. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

CV-ketel reparatie Bussum