Welke werkzaamheden verricht een installatiebedrijf?

Een installatiebedrijf heeft een groot scala aan werkzaamheden. Veel werkzaamheden die verricht moeten worden in en rondom uw woning of pand kunt u laten uitvoeren door een installatiebedrijf. U kunt hierbij denken aan renovatie, onderhoud, installatie en dakdekken. Onder de onderwerpen vallen natuurlijk veel klussen, voor u een aantal van deze klussen beschreven. De installateurs van Olden & Ordkamp bieden uitkomst! Neem gerust contact met ons op. Wij geven u op korte termijn een overzicht van de prijzen en mogelijkheden. Uiteraard geheel zonder verdere verplichtingen.

Installatiebedrijf

Badkamer, keuken en toiletrenovatie

Een erkend installatiebedrijf heeft meerdere monteurs in dienst met ieder een eigen specialisatie. Ons team is uitgebreid. Dit stelt ons in staat om u nagenoeg altijd van dienst te zijn. Wij aan kleinere projecten, maar ook aan grotere. Is de badkamer, keuken of toilet in uw huis of pand nodig aan een opknapbeurt toe? Schakel dan de installateur van Olden en Ordkamp in. Wij gaan met u om de tafel om een mooi ontwerp te maken en om uw droom te realiseren. Na het ontwerpen, gaan wij voor u aan de slag om het ontwerp op papier tot leven te brengen.

Woningrenovatie

Natuurlijk is het ook mogelijk om naast uw keuken, badkamer of toilet uw gehele woning of pand te laten renoveren. Dit neemt echter wel wat meer voorbereiding en tijd in beslag. Er kan voor u een renovatieplan worden opgesteld, waar u uw wensen in kwijt kan. Van te voren wordt u op de hoogste gesteld over de werkzaamheden om u zo min mogelijk tot een last te zijn. Wij zijn namelijk bij u te gast en werken in uw huis of pand.

Riool, gas en water

Voordat u het toilet kunt doorspoelen, met gas kunt koken en het water uit de kraan laten stromen, moet er eerst nog heel wat gebeuren. Al de leidingen moeten door het huis een hele afstand afleggen. De installatiemonteur kan dit voor u doen zodat u van alle gemakken bent voorzien.

Centrale verwarming installatie

Voor het installeren van een CV ketel hebt u veel kennis van zaken nodig. Een erkend installatiebedrijf geeft u advies, installeert en onderhoudt uw CV-ketel. Laat u uw verwarmingsketel door een vaste installateur onderhouden, dan kunt u deze bij een storing altijd bereiken. Wij staan u overigens ook bij indien u nog geen klant bij ons bent.

Elektra

Voor diverse installatiewerken werken wij samen met elektriciens in Noord-Holland. De communicatie loopt via ons. U heeft dus maar 1 aanspreekpunt. Meer informatie vind je over de kosten van een elektricien vindt u op De10Beste.nl.

Dakbedekking

De dakbedekking op een woning met een platte of hellend dak zorgt ervoor dat een woning waterdicht is en van bovenaf niet tocht. De dakbedekking op een woning moet natuurlijk wel bestand zijn tegen de weersomstandigheden en daarnaast moet het ook nog eens goed isoleren. Aan het leggen van nieuwe dakbedekking zijn een aantal regels verbonden, zo moet de dakbedekking wel dampdoorlatend zijn. De bedekking op uw dak kan na jaren aftakelen en uiteindelijk gaan lekken, dit wilt u niet meemaken en kan flinke schade aanbrengen. Zorg daarom dat uw dakbedekking in orde is en laat dit controleren door een expert, of laat nieuwe bedekking installeren.

Lood-, zink en koperwerk

Op en rond het dak van een woning zit veel lood- zink- en koperwerk verwerkt. Denk maar eens aan uw dakgoot, of de verbindingsnaden tussen uw schoorsteen en de dakpannen. Is dit allemaal goed geïnstalleerd, dan kan dit jarenlang meegaan. Het is echter ook eens aan vervanging toe, uiteindelijk kunnen er scheurtjes en gaten in het lood- en zinkwerk ontstaan. Daarom zit het herstellen en het vernieuwen in het takenpakket van onze installateur.

Dakbedekking