Dak- en zinkwerk Haarlem

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7671!

Voor het leggen van dakpannen, of het bedekken van het plat dak met bitumen kunt u het beste een dakdekker inschakelen. Deze zal niet alleen zorgen voor de dakaanleg of dakrenovatie, menig dakdekkersbedrijf uit Haarlem is tevens gespecialiseerd in al het zinkwerk. De term ‘zinkwerk’ omvat diverse elementen rondom het dak, zoals de dakgoten, deklijsten en hemelwaterafvoeren. Ontvangt u hier graag meer informatie over? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u van harte!

Dak- en zinkwerk Haarlem

Dakdekkersbedrijf Olden & Ordkamp

Op het gebied van zinkwerk en dakwerken is dakdekkersbedrijf Olden & Ordkamp Haarlem al enkele jaren actief. Wij verzorgen onder meer uw dakrenovatie, dakreparatie of dakaanleg. Daarnaast bieden wij diverse diensten aan op het gebied van zinkwerk. Zo helpt onze zinkwerker u graag met het aanleggen van een zinken afdekkap. Hoewel afdekkappen tegenwoordig vaak van aluminium zijn geproduceerd, zal het zinkwerk uw dakbedekking langer beschermen, waardoor u minder last krijgt van lekkages. Ook andere zinkwerken zoals afwateringsystemen kunnen wij snel en vakkundig bij uw pand plaatsen.

Dakdekker met 24uursservice

Het komt met de Nederlandse stormen vaak voor dat enkele dakpannen met een windvlaag worden verschoven. Hierdoor ontstaan gevaarlijke situaties, verliest u veel stookkosten en krijgt u wellicht last van vochtplekken. Om dergelijke problemen te voorkomen, heeft ons dakdekkersbedrijf een 24uurs service. Dit betekent dat er 24 uur per dag een dakdekker en zinkwerker bereikbaar zijn. Deze kunnen desgewenst nog dezelfde dag bij u in Haarlem zijn, om het probleem op te lossen. Welke dakwerken er ook moeten worden gerepareerd, zij draaien hun hand hier niet voor om. Direct een dakdekker nodig? Bel dan met 088 444 7671, wij staan voor u klaar!

Dakdekker Haarlem

Ruime ervaring in zinwerk

Al onze specialisten hebben een ruime ervaring met het zinkwerk. Het grote voordeel van zinken regenpijpen en dakgoten is dat deze een zeer lange levensduur hebben, langer dan koper of kunststof. Hoewel zinkwerken over het algemeen iets duurder zijn dan producten van ander materiaal, zult u de investering op termijn wel terugverdienen. Een zinkwerker van Olden & Ordkamp Haarlem zal wanneer u interesse heeft in het zinkwerk, graag met u overleggen over de mogelijkheden en u van informatie voorzien. Wij garanderen dat de zinkwerken snel en deskundig worden geplaatst, zodat u binnen korte tijd de stormen met een gerust hart tegemoet kunt zien.

24 uurs spoedservice Haarlem

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dakdekker uit Haarlem helpt u niet alleen met de diverse standaard dakwerken, hij ondersteunt u ook graag bij elke vorm van dakrenovatie. Hieronder valt het vervangen van de dakbedekking, het herstellen van de oude dakstijl, of een renovatie van dakkapel en schoorsteen.

Dakreparatie

Dakreparatie

U kunt bij elk dakdekkersbedrijf terecht voor dakreparatie. Olden & Ordman maakt hiervoor gebruik van innovatieve technieken en geavanceerde materialen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pand in Haarlem weer snel in optimale staat verkeert. Wij helpen u met alle plezier!

Bitumen

Bitumen dak

Bitumen wordt in veel gevallen gebruikt voor de dakaanleg van uw platte dak. Bitumen is een speciaal product dat is gebaseerd op aardolie, en in een raffinage proces is verwerkt. Een dakdekker uit Haarlem kan u desgewenst van meer informatie voorzien.

Betrouwbaarheid & kwaliteit

Zowel de zinkwerken als dakwerken die onze specialisten voor u uitvoeren, zullen met grote expertise en hoge kwaliteit worden toegepast. Menig dakdekker of zinkwerker die zich bij ons heeft aangesloten heeft al meer dan 25 jaar ervaring op zijn vakgebied, wat betekent dat zij elke toepassing op het gebied van zinkwerk uitermate goed kennen. Deze hoge betrouwbaarheid heeft er toe geleid dat vele klanten bij ons zijn teruggekeerd wanneer zij nieuwe zinkwerken nodig hebben.

Vrijblijvend contact: 088 444 7671

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor zinkwerk of de diverse opties van dakwerken? Komt u graag in contact met een ervaren dakdekker of zinkwerker? Door contact op te nemen met Dakdekkersbedrijf Olden & Ordman via 088 444 7671 krijgt u direct één van onze specialisten aan de lijn. Tot snel!

Dakdekkersbedrijf - Zinkwerk Haarlem