CV-ketel & verwarmingsmonteur Zaandam

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7604!

Een naar behoren werkende verwarming is een groot goed, zeker in de koudere maanden. Zit u in een koud huis in Zaandam? Dan doet u er goed aan om snel een verwarmingsmonteur te laten langskomen, voor onze CV-service. De mecanicien kan dan kijken wat er scheelt aan uw verwarming, en onderhoud plegen of een reparatie uitvoeren. Eventueel kan de monteur zelfs in Zaandam de installatie van een nieuwe CV-ketel verzorgen.

CV-ketel Zaandam

Olden & Ordkamp Installatietechniek

Bent u in of rond Zaandam CV-service nodig, dan bent u bij ons aan het goede adres. Al sinds jaar en dag bieden wij de meest uiteenlopende werkzaamheden en producten aan op het gebied van verwarming in Zaandam. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of installatie, een verwarmingsmonteur van ons kan u altijd helpen zodat u binnen de kortste keren weer in een warme woning zit, of bijvoorbeeld door installatie van een HR apparaat het milieu spaart én kosten voor verwarming bespaart.

24 uurs CV-service: 088 444 7604

Belt u ons gerust bij problemen met de verwarming. De gehele dag staan wij met CV-service in en nabij Zaandam. Via 088 444 7604 kunt u subiet een verwarmingsmonteur regelen die komt kijken wat er aan de hand is. Het kan zijn dat bijvullen of ontluchten van de verwarmingsketel de oplossing is, maar ook ingewikkelder ingrepen zoals reparatie, installatie of onderhoud zijn mogelijk. Mocht uw toestel zijn beste tijd gehad hebben, dan is installatie van een nieuw apparaat – dat u overigens ook bij ons kan huren – ook een optie.

24uurs CV-service 088 444 7604

De voordelen van een HR-ketel

HR staat voor hoog rendement, en dit houdt bij een verwarmingsketel in dat deze zeer zuinig met energie omgaat. De CV-ketel die met HR wordt aangemerkt is dan ook een verstandige keus voor milieu en portemonnee. Als minimaal 90% van de energie door de verwarmingsketel wordt omgezet in nuttige warmte, dan is het label HR van toepassing. Zo’n verwarming is dan ook heel erg zuinig. Een verwarmingsmonteur kan bij u in Zaandam langskomen om te kijken wat bij u geschikt is. Een HR CV-ketel is een optie waarmee u rekening houdt met de toekomst. Installatie van een HR model is onderdeel van onze CV-service. Zo kan uw verwarming vervangen worden door een nieuwe HR verwarmingsketel. Wij voeren veel verschillende gerenommeerde merken.

Contact via 088 444 7604

Reparatie

CV-ketel reparatie Zaandam

De reparatie van uw verwarmingsketel is onderdeel van de CV-service die wij bieden. Als uw CV-ketel het niet doet, dan kan u contact met ons op te nemen. We sturen dan een verwarmingsmonteur langs die de reparatie van de verwarmingsketel verzorgt en dit snel oplost.

Onderhoud

CV-ketel en verwarming onderhoud

Onderhoud van de CV is belangrijk. Door uw verwarmingsketel nu en dan te laten nakijken door een onzer gespecialiseerde verwarmingsmonteurs uit de buurt van Zaandam, geniet u langer van de CV-ketel. Onderhoud van HR of andere CV-ketels voorkomt reparatie.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract verwarmingsketel

Neem een onderhoudscontract bij ons, en de verwarmingsmonteur komt eens in de zoveel tijd onderhoud plegen van uw CV-ketel. De verwarmingsketel wordt zo in optimale staat gehouden. Zo doet de verwarming het in uw woning altijd naar behoren.

Verwarmingsketel bijvullen

Het bijvullen van de verwarmingsketel is een vervelend klusje. Dat kunt u prima overlaten aan een van de professionals, zij zijn er voor meer dan alleen installatie. De verwarmingsmonteur komt bij u langs in Zaandam, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Soms is bijvullen niet nodig, maar is ontluchten wat er moet gebeuren. Ook dit kan door een verwarmingsmonteur worden uitgevoerd.

Optimale bereikbaarheid, dag en nacht!

Uw verwarming is erg belangrijk voor uw woongenot. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij u de beste CV-service bieden, die dag en nacht beschikbaar is. Bel 088 444 7604 voor CV-service op maat, wanneer u maar wilt. Van installatie tot onderhoud of reparatie, op het gebied van CV-ketel of HR verwarming bent u in Zaandam bij Olden & Ordkamp altijd welkom, ongeacht u wel of geen klant bij ons bent.

Verwarmingsmonteur spoedservice Zaandam