CV-ketel & verwarmingsmonteur Heemskerk

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7604!

De verwarmingsketel vormt de hart van de verwarming van het huis. Het is dan ook belangrijk dat de cv-ketel naar behoren werkt. Om de werking van uw verwarmingsketel te optimaliseren, moet deze regelmatig van onderhoud worden voorzien. Bij Olden en Ordkamp Heemskerk werken diverse monteurs die u graag van dienst zijn bij zowel de installatie en reparatie, als het onderhoud van uw cv-ketel. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte.

CV-ketel en verwarmingsmonteur Heemskerk

Olden & Ordkamp Installatietechniek

Olden en Ordkamp Installatietechniek richt zich op diverse klussen in en om het huis, waar u ondersteuning bij zou kunnen gebruiken. Naast verwarmingsmonteurs werken bij ons verscheidene loodgieters, dakdekkers en lekkagespecialisten. Waar Olden & Ordkamp is begonnen als een lokaal bedrijf, bieden wij tegenwoordig onze diensten aan in Noord- en Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant. Dit betekent dat wij ook in Heemskerk u met raad en daad bij kunnen staan. Heeft u vragen over de reikwijdte van onze hulp, wilt u weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

24 uurs CV-service: 088 444 7604

Om problemen met de verwarmingsketel zo snel mogelijk te verhelpen, of te voorkomen, hebben wij een 24uurs CV-service opgestart. Via 088 444 7604 komt u altijd direct in verbinding met een ervaren verwarmingsmonteur, die spoedig naar u toe zal komen om de cv-ketel van de nodige reparatie te voorzien. Wilt u het nakijken van uw HR verwarming reguleren? Dan kunt u via onze CV-service tevens diverse onderhoudscontracten afsluiten. Ook voor de installatie van een nieuwe verwarming zijn onze specialisten uit Heemskerk de gehele dag bereikbaar.

De voordelen van een HR-ketel

Met de huidige focus op milieubewustheid en het besparen van fossiele brandstoffen, worden steeds meer verwarmingsketels met hoogrendement (HR) in Heemskerk verkocht. Een dergelijke HR installatie heeft diverse voordelen zoals:

  • Besparing van meer dan tien procent op het gasverbruik
  • Veilige installatie, eenvoudige reparatie
  • Snelle terugverdientijd investering

De prijzen van een HR verwarmingsketel zijn heel wat hoger dan die van een standaard cv-ketel. Dit komt met name door het verhoogde rendement. Deze rendementsstijging leidt er echter ook toe dat u jaarlijks tot wel 200 euro op de stookkosten kunt besparen. Dit betekent dat u de uitgave voor de HR verwarming binnen 10 jaar heeft terugverdiend.

Contact via 088 444 7604

Reparatie

CV-ketel reparatie Heemskerk

Zelfs wanneer u uw cv-ketel regelmatig laat reinigen en onderhouden, kan het voorkomen dat er een storing ontstaat. Zo kunnen er scheurtjes ontstaan in afdichtend rubber, of problemen met de warmte wisselaar. Een verwarmingsmonteur van Olden en Ordkamp Heemskerk helpt u graag met uw problemen.

Onderhoud

CV-ketel en verwarming onderhoud

Een verwarmingsketel dient periodiek van grondig onderhoud te worden voorzien. Na de initiële installatie moet dit ongeveer eens in de twee jaar gebeuren. Hierdoor kunt u een onnodige reparatie aan de cv-ketel voorkomen, alsmede de kosten voor een verwarmingsmonteur. Wij hebben scherp geprijsde onderhoudscontracten.

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract verwarmingsketel

Onderdeel van onze cv-service vormt het afsluiten van een onderhoudscontract. Dankzij een onderhoudscontract bent u ervan verzekerd dat het onderhoud op gezette tijden wordt afgehandeld. Zo behoudt u tevens de fabrieksgarantie. Vraag naar de mogelijkheden van deze cv-service via 088 444 7604.

Verwarmingsketel bijvullen

Onze verwarmingsmonteur uit Heemskerk krijgt regelmatig vragen over de ideale methode voor het bijvullen van de cv-ketel, en wanneer dit precies nodig is. Daarom hier enkele tips en tricks.

  1. U hoeft de verwarmingsketel pas bij te vullen wanneer de waterdruk onder de 1 bar staat.
  2. Voor het bijvullen moet u de verwarming uitschakelen.
  3. Maak gebruik van een trechter en een vulslang.
  4. Zorg ervoor dat u gedurende het proces een emmer en dweil bij de hand heeft.
  5. Na het bijvullen kan het zijn dat u de verwarming even moet ontluchten. Werk hierbij van boven naar beneden.

Optimale bereikbaarheid, dag en nacht!

Een verwarmingsmonteur is via onze cv-service dag en nacht in Heemskerk bereikbaar. Bel hiervoor met 088 444 7604. Wij zijn u graag van dienst!

Verwarmingsmonteur spoedservice Heemskerk