Lekkage opsporen Assendelft

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 085 500 1383!

Om schimmel, houtrot en andere gevolgen van vocht door lekkage te voorkomen, is het van groot belang dat een lek snel wordt opgespoord. Het opsporen van lekkages is één van de zaken waarin de werknemers van Olden & Ordkamp installatietechniek Assendelft in zijn gespecialiseerd. Wij helpen u met lekkage van het dak, plafond, douche of wasmachine. Vraag via het contactformulier een offerte aan of bel naar 085 500 1383 voor meer informatie.

Lekkage opsporen Assendelft

Ordkamp lekdetectie

Bij ons bedrijf bent u aan het juiste adres voor professionele en deskundige lekdetectie. Onze experts zullen de lekkage met behulp van innovatieve technieken en geavanceerd materiaal opsporen, zodat u hier zo weinig mogelijk last van heeft. Eén van de meest voorkomende vormen van lekkage is daklekkage van het plat dak. Weer en wind hebben invloed op de dakbedekking, waardoor snel een lek ontstaat, dat kan zorgen voor vochtplekken op het plafond. Andere veelvoorkomende varianten van lekkages zijn een lek bij de wasmachine of de douche. Een dergelijk lek doet zich voornamelijk voor in de waterleidingen.

24 uur per dag bereikbaar: 085 500 1383

Heeft u een acuut probleem door een lek in de waterleiding of een scheurtje in de dakbedekking van het plat dak? Bel dan met 085 500 1383. Dankzij onze 24uurs service kan er snel een vakman bij u in Assendelft op de stoep staan om het scheurtje te repareren. Hebt u liever eerst meer informatie, of wilt u een prijsindicatie ontvangen voor de kosten van lekdetectie en in hoeverre de verzekering dit dekt? Vul dan het contactformulier in. Wij dienen u graag van advies.

Lekkage spoedservice Assendelft

Daklekkage?

Wanneer het hard stormt, kan er snel een daklekkage bij zowel het schuin als plat dak ontstaan. Of het nu gaat om een lekkage bij de dakkapel, de schoorsteen, of doordat dakpannen van het schuine dak zijn verschoven; de daklekkage dient zo snel mogelijk te worden verholpen. Met behulp van rookgasdetectie (een innovatieve vorm van lekdetectie), kunnen onze specialisten uit Assendelft het gat snel en adequaat opsporen. Wilt u een daklekkage zo veel mogelijk voorkomen, zorg er dan voor dat u regelmatig het dak controleert op mogelijke problemen. Daarnaast dient u de dakbedekking van het plat dak gemiddeld eens in de tien jaar te vervangen. Daarmee voorkomt u ongewenste lekkage.

Wasmachine

Wasmachine lekkage

Lekt uw wasmachine? Dan komt dit waarschijnlijk door een probleem met de deurafdichting. Deze kan na verloop van tijd slijten, zodat er water langs de rand heen sijpelt. Een wasmachine expert van Olden en Ordkamp helpt u graag in Assendelft. Vraag naar onze aantrekkelijke prijzen.

Plafond of dak

daklekkage Assendelft

Weet u niet of de lekkage zich voordoet bij het dak of plafond? Vraag onze experts om de exacte locatie opsporen. Dit doen zij met ultrasone detectie. Zo weet u of u het plafond of het plat dak dient te repareren en waar het lek zich bevindt. Wij hebben scherpe tarieven voor lekdetectie.

Douche

lekkage douche Assendelft

Naast de wasmachine lekt ook de douche regelmatig. Dit heeft te maken met een vermindering van de kwaliteit van de voegen, zodat deze poreus worden. Vaak kunnen onze vakmannen uit Assendelft een douche lekkage makkelijk voor u opsporen en verhelpen.

Repareren zonder hak en breekwerk

Hoewel het opsporen en repareren van lekkages tegenwoordig relatief eenvoudig is, is dit in het verleden wel anders gebleken. Dit ging regelmatig gepaard met flink hak- en breekwerk, waardoor een klein lekgat algauw grote gevolgen had. Dankzij nieuwe methoden hoeft uw wasmachine niet meer helemaal uit elkaar worden gehaald, en hoeft ook maar een klein deel van het plafond of plat dak in Assendelft te worden hersteld. Zo bespaart u hiermee sterk op de kosten, en bent u ook binnen korte tijd van de lekkage problemen af.

Direct contact: 085 500 1383

Heeft u regelmatig last van een waterverlies in de douche? Is er schimmel of vocht opgetreden bij het plafond? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze werknemers in Assendelft via 085 500 1383. Wij helpen u snel en deskundig met het opsporen en repareren van de problemen.

Lek opsporen