Lekkage opsporen Heemstede

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 085 500 1383!

Er zijn vele manieren waarop een lekkage kan ontstaan. Bij de meeste Nederlandse huishoudens heeft men dan ook wel te maken gehad met een lekkende wasmachine, en lekkage van de douche of een daklekkage. Wanneer een lekkage is opgetreden, dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten opsporen en verhelpen. Een vakman van Olden & Ordkamp Heemstede is u hierbij graag van dienst. Bel met 085 500 1383 voor direct contact.

Lekkage Heemstede

Olden & Ordkamp lekdetectie

Bij Olden & Ordkamp bent u aan het juiste adres voor alle zaken rondom lekkage. Onze vakmannen hebben zich niet alleen gespecialiseerd in het repareren van lekkages, maar hebben ook kennis van diverse innovatieve technieken op het gebied van lekdetectie. Dit betekent dat wij uw daklekkage, lek bij het plafond, of de lekkage van de douche binnen korte tijd hebben opgespoord zonder onnodig hak- en breekwerk. Zo gebruiken wij rookgasdetectie om een lekkage van het plat dak te achterhalen, en is camera-inspectie mogelijk voor lekkages van het plafond. Hebt u vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet om het contactformulier in te vullen.

24 uur per dag bereikbaar: 085 500 1383

Wanneer een lekkage is ontstaan, dan is het zaak om deze zo snel mogelijk te laten opsporen en repareren, om grotere problemen zoals houtrot, schimmel en andere vormen van waterschade te voorkomen. Wij hebben daarom in Heemstede een 24uurs service in het leven geroepen. Lekt het dak plotseling ’s nachts? Of hebt u tijdens de feestdagen opeens een lekkage in de afvoer van de wasmachine? Wij zijn altijd te bereiken via 085 500 1383 en komen bij spoed binnen het half uur bij u in Heemstede om de lekkage te verhelpen.

Lekkage 24-uursservice Heemstede

Daklekkage?

Daklekkages komen regelmatig voor, en zijn in de meeste gevallen het gevolg van extreme weersomstandigheden. Zo kan een daklekkage bij het plat dak veroorzaakt worden door het proces van vorst en dooi, en is bij schuine daken het verschuiven van de dakbedekking regelmatig het gevolg van herfststormen. Het probleem met een daklekkage is dat deze vaak pas wordt herkend wanneer het water door het plafond komt. Omdat huizen in Heemstede niet compleet waterpas staan, is het dan ook zaak om met rookgas als lekdetectie methode de exacte locatie van de lekkage te achterhalen. Pas op deze manier kan het probleem op de juiste wijze verholpen worden.

Wasmachine

Wasmachine lekkage Heemstede

Door veelvuldig gebruik is het mogelijk dat uw wasmachine slijt, en dat daardoor lekkages ontstaan. Over het algemeen komt lekkage voor bij de aan- en afvoerslang, of het manchet. Een professional uit Heemstede kan deze lekkage snel en vakkundig verhelpen.

Plafond of dak

Daklekkage

Zoals gezegd wordt een daklekkage vaak pas opgemerkt, wanneer het plafond begint te lekken. Om te achterhalen waar de lekkage zich bevindt, kunt u het beste kijken naar de loop van het water en exact wanneer het water begint te druppen. Bel 085 500 1383 in geval van spoed!

Douche

Douche lekkage

Lekkages bevinden zich in 80% van de gevallen bij het dak, of in de leidingen van de douche dan wel centrale verwarming. Een douche lekkage heeft een vakman uit Heemstede snel weer onder controle. Aarzel daarom niet om contact op te nemen.

Repareren zonder hak en breekwerk

Wanneer wij een lekkage voor u opsporen, dan gaan wij te werken met behulp van de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie. Dit betekent dat wij een lek kunnen opsporen zonder dat hiervoor hak- en breekwerk voor nodig is. Het is in een aantal gevallen zelfs mogelijk om de hele reparatie uit te voeren zonder dat wij hiervoor de muur of vloer hoeven te doorbreken. Dit is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, ook uw verzekering zal zo eerder geneigd zijn de waterschade te vergoeden.

Direct contact: 085 500 1383

Komt u graag direct in contact met een lekkage expert uit Heemstede? Bel dan met 085 500 1383 of vul vandaag nog het contactformulier in. Wij helpen u graag met directe hulp of praktische informatie. Hopelijk tot snel in Heemstede!

Lekdetectie