Riool ontstoppen Enkhuizen

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7626!

Gemiddeld raakt de riolering van een woning eens in de 10 jaar verstopt. Hoewel u zelf kunt proberen deze te ontstoppen, is het ook mogelijk hiervoor ons professioneel rioleringsbedrijf in te schakelen. Onze medewerkers kunnen u niet alleen helpen met het ontstoppen van het riool, zij zijn tevens gespecialiseerd in het aanleggen of vervangen van rioleringsbuizen. Wilt u meer weten? Vul dan het contactformulier in. Wij helpen u graag in Enkhuizen!

Riolering Enkhuizen

Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp

Is uw riolering verstopt? Wilt u graag een heel nieuw rioleringsysteem aanleggen? Moet er een enkele rioleringsbuis worden vervangen? Dan bent u bij rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp aan het juiste adres. Wij helpen al jarenlang klanten uit Enkhuizen naar tevredenheid met het ontstoppen van hun sanitair of gootsteen, en het moderniseren van hun riool. Onze medewerkers werken snel en adequaat, waardoor u weinig overlast zult ondervinden van het werk. Wilt u zeker weten of uw riolering aan alle eisen voldoet? Specialisten van ons rioleringsbedrijf te Enkhuizen kunnen ook het hele riool voor uw controleren.

Last van stank uit het riool?

Er zijn diverse oorzaken voor stank uit het riool aan te wijzen. Zo kan er rioolgas ontsnappen uit de riolering door lekkende verbindingen, binnenhuisbeluchters, of een open ontluchtingspijp. Daarnaast kan er door een lekkage rioolwater uit de rioleringsloten. Tot slot is het mogelijk dat stanksloten vanwege te veel onder- of overdruk leeg komen te staan. Om de stank te verhelpen dient u ten eerste te bepalen of het een permanente of incidentele stank is. Heeft u de oorzaak achterhaald, dan kunt u het best contact opnemen met een professioneel loodgieter uit Enkhuizen. Deze heeft binnen korte tijd de rioollucht verholpen, zodat u snel weer van een hoog wooncomfort geniet.

verstopt-riool

Wij zijn 24 uur per dag oproepbaar!

Een verstopping van de riolering is zeer vervelend, en kan er zelfs toe leiden dat u niet meer van het sanitair gebruik kunt maken. Daarom hebben wij bij ons rioleringsbedrijf een 24uurs oproepservice ingesteld. Heeft u last van een verstopt riool, en acuut een loodgieter nodig? Bel dan 088 444 7626 voor rechtstreeks contact met één van onze medewerkers. Deze zal indien nodig met spoed naar u in Enkhuizen toekomen om het riool te ontstoppen of zelfs een rioleringsbuis te vervangen. Wij garanderen een snelle afhandeling.

Direct contact

Ontstoppen

Ontstoppen riool

Het verhelpen van een verstopt riool is in enkele gevallen zeer eenvoudig. Met gebruik van een veer of een simpele ontstopper is het probleem zo verholpen. Zit de verstopping ver in de rioleringsbuis? Dan heeft u assistentie van een professional nodig.

Inspectie

riool inspectie

Om problemen zoals stank of een verstopt riool te voorkomen, kan een inspectie uitkomst bieden. Door experts uit Enkhuizen periodiek uw riolering te laten controleren, kunnen mogelijke storingen vroegtijdig worden ontdekt. Neem contact op met nummer: 088 444 7626.

Aanleggen

Riolering aanleggen

Het aanleggen van een compleet nieuwe riolering kost enige tijd en moeite. Toch brengt het aanleggen van een extra buis of nieuw systeem diverse voordelen met zich mee. Minder stank, meer afwatering, en beter sanitair zijn hier enkele voorbeelden van.

Vervanging van riolering

Het aanleggen van een moderne riolering is een redelijk grote investering. Wanneer er tijdens een inspectie mogelijke slijtage is ontdekt in de buizen, dan kunt u er ook voor kiezen om alleen de rioleringsbuis te vervangen waar de slijtage het sterkst is. Door het vervangen van een enkele buis lost u de problemen op, terwijl u de kosten binnen de perken houdt. Medewerkers van ons rioleringsbedrijf te Enkhuizen adviseren u graag en helpen indien gewenst met de praktische afhandeling.

Schakel ons direct in: 088 444 7626

Heeft u in Enkhuizen een loodgieter nodig voor het ontstoppen van een verstopt rioleringssysteem, het aanleggen of vervangen van de riolering, of het controleren van de rioleringswerken? Neem vandaag nog contact op via het contactformulier voor meer informatie, of schakel ons rioleringsbedrijf direct in via 088 444 7626. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar in het geval van een noodgeval, ongeacht u wel of geen klant bij ons bent!

riolering verstopping Enkhuizen