Riool ontstoppen Heerhugowaard

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7626!

Er zijn diverse oorzaken voor een verstopt riool. De meest voorkomende zijn echter het doorspoelen van verkeerde materialen, en achterblijvend haar of vet dat zich ophoopt. Bij Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp werken diverse specialisten op het gebied van riolering. Zij kunnen deze onder meer voor u aanleggen, vervangen en ontstoppen. Heeft u vragen over de diverse mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in. Wij zien u hopelijk snel in Heerhugowaard!

Riolering Heerhugowaard

Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp

Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp Heerhugowaard is al jaren actief op het gebied van riolering. Wij kunnen u van dienst zijn bij het ontstoppen van een verstopt systeem, bij het vervangen van een rioleringsbuis of het aanleggen van een compleet nieuwe riolering. Ook is het mogelijk om bij ons een inspectie van de rioleringsbuizen aan te vragen, om deze te controleren op slijtage. Bij ons rioleringsbedrijf staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Onze medewerkers zullen uw riool snel en adequaat weer in optimale staat brengen. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al vele klanten uit Heerhugowaard naar tevredenheid geholpen.

Last van stank uit het riool?

Een veelvoorkomend probleem bij de riolering is stank die vanuit het riool omhoog komt. Hier kunnen diverse oorzaken voor zijn zoals:

  • Het ontsnappen van rioolgas door lekkende verbindingen
  • Lekkage van rioolwater uit de rioleringssloten
  • Een open ontluchtingspijp
  • Lege stanksloten door verdamping of onder- of overdruk

In de meeste gevallen levert het probleem alleen incidenteel stank op, alleen bij lekkage zal de geur meer permanent zijn. Om de stank te verhelpen kunt u het beste contact zoeken met een medewerker van ons rioleringsbedrijf uit Heerhugowaard. Deze zal de exacte oorzaak achterhalen en daarna snel de gebroken verbinding vervangen of het riool anderszins weer up to date brengen. Wij helpen u graag!

Wij zijn 24 uur per dag oproepbaar!

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk van een verstopt riool afgeholpen worden. Daarom is er bij Olden & Ordkamp 24 uur per dag een loodgieter oproepbaar. Deze kan desgewenst binnen het uur bij u in Heerhugowaard zijn, om de riolering te ontstoppen. Ook wanneer een bepaald element vervangen dient te worden, kan een medewerkers van ons rioleringsbedrijf hier voor zorgen. Wij verzekeren u ervan dat u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort geniet.

Direct contact

Ontstoppen

Riool ontstoppen Heerhugowaard

Het ontstoppen van een verstopt riool is in 60 procent van de gevallen gemakkelijk door uzelf te doen. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld een standaard ontstopper. Zit de verstopping diep in de rioleringsbuis? Dan heeft u hier een professional uit Heerhugowaard voor nodig.

Inspectie

riool inspectie

Met een inspectie van de riolering kunt u problemen als slijtage of een lekkende verbinding vroegtijdig opsporen. Bij Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp zijn diverse specialisten beschikbaar die voor u de buizen kunnen controleren. Bel hiervoor naar 088 444 7626 of vul het contactformulier in.

Aanleggen

Riolering aanleggen

Het is mogelijk dat uw rioleringssysteem te Heerhugowaard is verouderd, of dat u bij een verbouwing een compleet nieuw systeem wilt installeren. Het aanleggen van de riolering is een tijdrovende en nauwkeurige klus, waarbij wij u graag adviseren en ondersteunen.

Rioleringsbuis vervangen

Het moderniseren of aanleggen van een volledige riolering is een aardige investering. Om wel van de stank of een verstopt riool af te zijn, kunt u ook een enkele rioleringsbuis laten vervangen. Wilt u weten wat hier de mogelijkheden voor zijn? Heeft u behoefte aan een professionele inspectie voordat u de keuze maakt tussen het vervangen van een enkele buis, of het aanleggen van een nieuwe riolering? Wij helpen u graag met onze expertise en kunde.

Schakel ons direct in: 088 444 7626

Woont u in Heerhugowaard, en heeft u regelmatig last van een verstopt riool? Wilt u weten welke methode u het best kunt toepassen om uw gootsteen te ontstoppen? Heeft u behoefte aan hulp bij het aanleggen van rioleringsbuizen? Bel 088 444 7626 voor direct contact, wij komen eraan.

riolering verstopping Heerhugowaard