Riool ontstoppen Noord-Holland

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7626!

Een verstopt riool wordt onder andere veroorzaakt door het doorspoelen van veel toiletpapier. Maar ook het wegspoelen van etensresten kan een verstopping veroorzaken. Bij ons rioleringsbedrijf uit Noord-Holland zijn we gespecialiseerd in zowel het ontstoppen van het riool, als andere rioleringswerken als aanleggen en vervangen van de diverse onderdelen. Bent u benieuwd naar wat onze medewerkers voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier. Kom direct in contact met een vakman via 088 444 7626.

Riolering Noord-Holland

Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp

Wanneer u uw riolering laat aanleggen of ontstoppen door een medewerker van ons rioleringsbedrijf in Noord-Holland, dan bent u verzekerd van een aantal zekerheden:

  • Vakmanschap
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Direct contact via 088 444 7626

Wij zorgen ervoor dat al onze medewerkers op de juiste wijze zijn gediplomeerd en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Omdat er steeds nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden binnen de techniek voor het ontstoppen, vervangen en aanleggen van rioleringsbuizen, laten wij onze specialisten bovendien regelmatig bijscholen. Zo weet u zeker dat u altijd op de beste wijze wordt geholpen.

Last van stank uit het riool?

Naast een verstopt riool kunnen er nog andere redenen zijn voor het opkomen van stank uit de riolering. Eén van de meest gebruikelijke oorzaken is een open ontluchtingspijp. Andere mogelijkheden zijn lekkage van het rioolwater, of lege stanksloten door verdamping dan wel onder- of overdruk. Vaak valt stank uit het riool gemakkelijk op te lossen, door bijvoorbeeld de ontluchtingspijp te vervangen. Het kan echter bij onherroepelijke schade waardoor lekkage is ontstaan ook voorkomen dat wij een rioleringsbuis in zijn geheel opnieuw moeten aanleggen. Een specialist van ons rioleringsbedrijf in Noord-Holland helpt u graag met het opsporen van de oorzaak, en zal vervolgens het probleem verhelpen.

Wij zijn 24 uur per dag oproepbaar!

Wanneer u te maken heeft met een verstopping van de riolering bij uw pand in Noord-Holland, dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk wordt verholpen. In veel gevallen is het vrij gemakkelijk om zelf het toilet te ontstoppen met behulp van een ontstopper of chemisch ontstoppingsmiddel. Blijft het riool verstopt? Dan raden wij aan contact op te nemen met ons rioleringsbedrijf. Wij zijn via telefoonnummer 088 444 7626 dag en nacht bereikbaar, ook tijdens zon- en feestdagen. Uw riolering is bij ons in goede handen.

Direct contact

Ontstoppen

Riool ontstoppen Noord-Holland

Het ontstoppen van rioleringsbuizen is een relatief eenvoudige klus. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een combinatie van soda en azijn, of maak gebruik van waterdruk. Blijft het riool verstopt? Dan is het zaak om een erkend vakman uit Noord-Holland in te schakelen.

Inspectie

riool inspectie

Naast het ontstoppen, vervangen en aanleggen van rioleringsbuizen voeren wij desgewenst ook voor u een inspectie uit. Met behulp van een camera controleren wij het systeem op beschadigingen, lekkage, verstoppingen of slijtage. Daarna bespreken we de mogelijke oplossingen.

Aanleggen

Riolering aanleggen

Wanneer er een beschadiging ontstaan in de riolering dan is het vaak voldoende om deze te repareren, of een klein onderdeel opnieuw te plaatsen. Het kan echter ook voorkomen dat wij de gehele riolering opnieuw moeten aanleggen. Ons rioleringsbedrijf adviseert u graag.

Rioleringsbuis vervangen

Het aanleggen of moderniseren van een volledig nieuwe riolering kan aardig in de kosten lopen. Om stank en andere problemen op te lossen is het soms voldoende om een enkele buis te vervangen, of zelfs alleen een verbindingsstuk. Wilt u weten wat de kosten worden voor een dergelijke klus? Neem dan contact met ons rioleringsbedrijf in Noord-Holland op via het contactformulier en wij voorzien u snel van de gewenste informatie. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Schakel ons direct in: 088 444 7626

Hebt u met spoed een rioleringspecialist uit Noord-Holland nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 088 444 7626. Wij ontstoppen uw riool binnen korte tijd met behulp van de nieuwste technieken. Desgewenst kunnen we binnen het half uur bij u op de stoep staan!

riolering verstopping Noord-Holland