Riool ontstoppen Diemen

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7626!

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen voor een verstopping van het riool. De meest gevonden oorzaken zijn het doorspoelen van overmatig veel toiletpapier, damesverbanden of etensresten. Daarnaast kan er tevens een probleem ontstaan met de riolering door slijtage. Wat de oorzaak van een verstopt riool ook is: wij helpen u snel van de verstopping af. Bel voor direct contact met ons erkend rioleringsbedrijf uit Diemen naar telefoonnummer 088 444 7626.

Riolering Diemen

Rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp

Bij rioleringsbedrijf Olden & Ordkamp garanderen wij dat u altijd zo snel mogelijk en op vakkundige wijze zal worden geholpen. Dit kunnen wij u verzekeren doordat al onze medewerkers op de juiste wijze zijn gediplomeerd hebben en een ruime ervaring hebben binnen het vakgebied. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze specialisten op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen in techniek en gereedschap, zodat de klus altijd op de minst intrusieve wijze wordt uitgevoerd. Naast ontstoppen kunnen de experts van ons rioleringsbedrijf ook zorgen voor het aanleggen of vervangen van een rioleringsbuis. Voor een overzicht van de kosten vult u het contactformulier. Wij helpen u graag verder in Diemen.

Last van stank uit het riool?

Hebt u last van stank uit het riool? Dit kan door verschillende zaken veroorzaakt worden. Bijvoorbeeld door een open ontluchtingspijp, lekkage van rioolwater of lege stanksloten. In de meeste gevallen is stank uit de riolering gemakkelijk op te lossen, maar het kan ook voorkomen dat wij een deel van het riool opnieuw moeten aanleggen, of een bepaald onderdeel moeten vervangen. Een medewerker van ons rioleringsbedrijf in Diemen kan snel de oorzaak achterhalen en direct het probleem verhelpen. Zo blijft uw wooncomfort optimaal.

verstopt-riool

Wij zijn 24 uur per dag oproepbaar!

Is uw riool verstopt geraakt? Hebt u geprobeerd het toilet of de douche te ontstoppen, maar is dit niet gelukt? Dan begrijpen wij dat u graag zo snel mogelijk contact wilt met een erkend rioleringsbedrijf dat het probleem kan verhelpen. Wij zijn daarom 24 uur per dag oproepbaar. Zodra u belt met 088 444 7626, dan kan er bij spoed binnen het half uur iemand bij u in Diemen op de stoep staan. Constateren wij tijdens de spoedklus dat er een onderdeel van het riool zou moeten worden vervangen? Dan komen wij op een voor u passend moment weer terug om de klus af te maken.

Direct contact

Ontstoppen

Riool ontstoppen Diemen

Het ontstoppen van het riool kan op vele manieren. Wanneer de riolering nog niet helemaal verstopt is, kunt u deze gemakkelijk zelf ontstoppen met behulp van een ontstopper, of een ander huismiddeltje. Lukt dit niet, dan verhelpt ons rioleringsbedrijf het probleem graag.

Inspectie

riool inspectie

Vermoedt u een verstopping van de rioleringsbuizen, of hebt u vaak last van stank? Dan is het mogelijk om de buizen te laten inspecteren. Dit gebeurt met behulp van camera-inspectie, waardoor verstoppingen, beschadigingen en slijtage snel in kaart kunnen worden gebracht.

Aanleggen

Riolering aanleggen

Wanneer uw riolering regelmatig verstopt raakt of als het systeem verouderd is, dan is het aan te raden uw rioleringsbuizen te laten vervangen. Het installeren van een nieuw systeem vereist enige handigheid en ervaring. Laat daarom ons rioleringsbedrijf in Diemen de klus afhandelen.

Rioleringsbuis vervangen

Naast het aanleggen van een volledig nieuw rioleringssysteem is het ook mogelijk om een enkel onderdeel te vervangen. Dit is met name aan te raden wanneer de rest van uw riolering nog in goede staat verkeerd, maar bijvoorbeeld een verbindingsstuk een beschadiging vertoont. Wilt u weten wat de beste keuze is: aanleggen of substitueren? Neem dan contact op met een van onze experts via het contactformulier. Zij kunnen u vertellen wat de mogelijkheden zijn in uw situatie.

Schakel ons direct in: 088 444 7626

Woont u in Diemen en bent u op zoek naar een erkend rioleringsbedrijf voor het ontstoppen van uw toilet? Bij Olden & Ordkamp Diemen zijn wij u graag van dienst. Een verstopt riool is dankzij onze specialisten snel verleden tijd. Bel met 088 444 7626 voor direct contact.

riolering verstopping Diemen