Dak- en zinkwerk Diemen

Ordkamp, 24/7 bereikbaar via 088 444 7671!

Heeft u in of nabij Diemen hulp nodig op het gebied van dak- of zinkwerk? Een dakdekkersbedrijf waar u nog een echte zinkwerker of dakdekker vindt die de ouderwetse kneepjes van het vak goed weet uit te voeren? Zoek dan zeker niet verder; bij Olden & Ordkamp bent u aan het juiste, deskundige adres. Zinkwerken in veel soorten en maten zijn bij ons mogelijk, voor ieder in Diemen wat wils.

Dak- en zinkwerk Diemen

Dakdekkersbedrijf Olden & Ordkamp

Al sinds jaar en dag verzorgen wij bij veel tevreden klanten het zinkwerk. Een zinkwerker van ons dakdekkersbedrijf heeft de ouderwetse technieken van vakmanschap onder de knie, waarmee uw dakwerken er gegarandeerd prachtig bij komen te liggen. In Diemen vindt u geen betere professional dan een zinkwerker van ons. Niet alleen dakreparatie en dakrenovatie behoren bij ons tot de mogelijkheden, ook dakaanleg van een bitumen dak behoort tot de expertise van een zinkwerker of dakdekker uit ons bestand. Zoek dan ook niet verder, maar bel vandaag nog naar 088 444 7671 voor advies over uw zinkwerken.

Dakdekker met 24uursservice

Wij bieden een service die dag en nacht beschikbaar is, zodat u ook in noodgevallen zo snel mogelijk een dakdekker op de stoep hebt staan die uw zinkwerken bij kan werken. Een zinkwerker van ons dakdekkersbedrijf pakt de zaken serieus en grondig aan, zodat u niet alleen mooi zinkwerk kunt verwachten, maar ook werk van een dermate kwaliteit dat het menige jaren mee zal gaan. Door de gedegen klassieke opleiding die al onze zinkwerkers en dakdekkers doorlopen, is klasse gegarandeerd. De dag en nacht-service die wij bieden heeft als voordeel dat u bij spoedgevallen niet lang hoeft te wachten voor iemand van het dakdekkersbedrijf in Diemen op de stoep staat.

Dakdekker Diemen

Ruime ervaring in zinkwerk

Al decennia lang is Olden & Ordkamp een grote naam in zinkwerken. Veel tevreden klanten gingen u voor in het kiezen voor ons dakdekkersbedrijf. Zinkwerk is bij ons mogelijk in diverse soorten en maten, passend bij de bouwstijl van uw woning en altijd, stuk voor stuk, van de beste materialen. Bovendien zijn al onze medewerkers, van dakdekker tot zinkwerker, opgeleid volgens de hoogste standaarden en worden zij regelmatig bijgeschoold als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van zinkwerken en aanverwanten. In Diemen zijn wij gegarandeerd de beste keus.

24 uurs spoedservice Diemen

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Is uw dak nog wel grotendeels goed, maar wel toe aan een kleine opknapbeurt? Dan is een renovatie van bijvoorbeeld het zinkwerk een goede optie. Een zinkwerker komt dan bij u in Diemen langs om kleine aanpassingen te doen.

Dakreparatie

Dakreparatie

Als er echt iets kapot is aan bijvoorbeeld uw zinkwerk in of nabij Diemen, dan kan een dakdekker deze gedeelten repareren. Dit is vanzelfsprekend goedkoper dan de vervanging van het geheel, en uw zinkwerk kan zo nog vele jaren mee.

Bitumen

Bitumen dak

Bitumen is een klassiek materiaal dat door ons dakdekkersbedrijf nog vaak wordt toegepast. Vindt u dat dit goed bij uw woning in Diemen past, dan kunt u een dakdekker langs laten komen voor dakaanleg of reparatie.

Kwaliteit

Bij ons kunt u ervan op aan dat deugdelijkheid voorop staat. Zinkwerken zijn onze specialiteit, evenals andere dakwerken. Een dakdekker van ons dakdekkersbedrijf kan veel voor u betekenen, van zinkwerken tot dakrenovatie – er is erg veel voorstelbaar. Een zinkwerker of dakdekker kan u informeren over de vele mogelijkheden en opties die er zijn op gebied van onder meer zinkwerk.

Vrijblijvend contact: 088 444 7671

U kan vrijblijvend contact opnemen met het dakdekkersbedrijf voor meer informatie over uw persoonlijke situatie en de opties die er zijn met betrekking tot zinkwerken en dergelijke bij uw woning. Bel dan ook gerust naar 088 444 7671, dan kan er bijvoorbeeld iemand bij uw langskomen om nadere zaken door te spreken. Een dakdekker of zinkwerker ziet meteen wat er aan uw zinkwerken scheelt!

Dakdekkersbedrijf - Zinwerk Diemen